SCANPACK 2024

Träffa våra produktexperter på plats
på årets största förpackningsmässa!

Videojet på Scanpack 2024 i Göteborg

Vi är glada att meddela att Videojet kommer att delta i Scanpack 2024, Skandinaviens största förpackningsmässa, som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg den 22-25 oktober 2024. Scanpack är den ledande mässan för förpackningsindustrin i norra Europa och erbjuder en unik plattform för att visa upp de senaste innovationerna och teknologierna inom förpackning.

Vad kan du förvänta dig från Videojet på Scanpack 2024?

  • Innovativa lösningar: Videojet kommer att presentera sina senaste lösningar inom märkning och kodning, inklusive avancerade skrivare och system som förbättrar produktionslinjens effektivitet och säkerställer högkvalitativa utskrifter.
  • Live-demonstrationer: Besök vår monter för att se live-demonstrationer av våra produkter och upptäck hur våra lösningar kan hjälpa ditt företag att uppnå sina mål.
  • Expertrådgivning: Våra experter kommer att finnas på plats för att ge råd och svara på dina frågor om våra produkter och tjänster. Ta chansen att diskutera dina specifika behov och utmaningar med våra kunniga representanter.
  • Nätverksmöjligheter: Scanpack erbjuder en fantastisk möjlighet att nätverka med branschkollegor, innovatörer och beslutsfattare. Delta i seminarier och workshops för att få insikter om de senaste trenderna och utvecklingarna inom förpackningsindustrin.

Vi ser fram emot att träffa dig på Scanpack 2024 och visa hur Videojet kan hjälpa ditt företag att nå nya höjder med våra innovativa märk- och kodningslösningar. Missa inte denna möjlighet att uppleva framtidens förpackningsteknik!

Varför ska du besöka Scanpack?

Sedan 1964 har Scanpack varit den ledande mässan för den skandinaviska förpackningsindustrin. Genom att sammanföra nationella och internationella köpare och leverantörer skapar Scanpack en surrande bikupa av möjligheter för korspollinering och nya blomstrande idéer.

Varför besöka vår monter?

Kom och prata med våra experter inom märkning och kodning som kommer att ge dig insikter om de senaste trenderna, inklusive hållbarhet, industri 4.0 och IIoT.

Du kanske till och med får chansen att lägga vantarna på några exklusiva Videojet-prylar!

Videos

Vidyard Thumbnail
1880UHS
Vidyard Thumbnail
9560PL
Vidyard Thumbnail
3350

Vanligt ställda frågor ( FAQ)

Kan jag i förväg boka in ett möte med er på plats?

Självklart. Om du vill förhandsboka ett möte, vänligen kontakta oss så bokar vi gärna in dig med en av våra tekniska experter.
Kontakta Oss

Hur vet jag vilken teknologi som bäst lämpar sig för min produktion?

Våra specialister kommer att finnas till hands för att lära sig mer om dina specifika produktionsutmaningar och vägleda dig genom vårt sortiment för att rekommendera den bästa lösningen.

Vilken support har jag från Videojet ?

Vi finns tillgängliga i både Sverige och Norge, både Support och tekniker och säljare finns på båda marknaderna nära till hands. Vi finns tillgängliga för rådgivning, platsbesök, telefonsupport, teknisk hjälp och installation via många kanaler.

Videojet på Scanpack 2024

  1. Datum
    22-25 Oktober 2024
  2. Plats
    Svenska Mässan Göteborg
     
  3. Monter
    A02:42

För senaste nytt – Följ oss på Linkedin